Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Farmienie

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś legalnego/nielegalnego sposobu na szybkie farmienie. Dużo wiosek już mam i nie chce mi się wybierać codziennie nowych wiosek. Możecie mi napisać (tylko jakoś prosto) wszystkie szybkie metody?

1.Już mówię, że czytałem sposób w poradniku ale nic nie zrozumiałem.

2.Nie mam pkt premium i też nie czaję (może tkoś to jaśniej opisać?) poradnika na darmowe pkt premium (na świat Arkadia)?

Opublikowano

Ehh... te skrypty chyba nawet nie działają z skryptoteki ;/Najlepiej zrób sobie liste wiosek tj. skryptem do wyłuskiwania coordów z mapki wyciągnij koordynaty wiosek.Następnie wklej w skrypt "Masowe wysyłanie fejek" ten jest od farmingu... tylko go zmodyfikuj sobie wg. potrzeby.Niegdyś nie było premki i ludzie używali skryptów , wkleisz sobie potem kod skryptu w "Stronę domową" i klikając na domek będziesz rozsyłać ataki.Łap skrypcik:Ustawiony na 2lk , zmień sobie na 10 , zależy jakie murki są na barbach itd.. Ten w Stronę domową1.Wpisuję coordy w placu - sposób instalacji taki sam, zawartość tamtego okienka które skopiowaliśmy wklejamy zamiast napisu "TUTAJ"javascript:function%20end(){c='TUTAJ';var%20d=docu ment;if(window.frames.length>0)d=window.main.docum ent;url=d.URL;if(url.indexOf('screen=place')==-1)alert('This%20script%20needs%20to%20be%20run%20f rom%20the%20rally%20point');a=c.match(/(\d+\|\d+)/g);b=a[Math.round(Math.random()*(a.length-1))].split("|");d.forms[0].x.value=b[0];d.forms[0].y.value=b[1];d.forms[0].spear.value=0;d.forms[0].sword.value=[0];d.forms[0].axe.value=[0];d.forms[0].spy.value=0;d.forms[0].light.value=[2];d.forms[0].heavy.value=[0];d.forms[0].ram.value=[0];d.forms[0].catapult.value=0;d.forms[0].snob.value=0;d.forms[0].archer.value=0;d.forms[0].marcher.value=0.forms[0].knight.value=0end(); Teraz w placu klikamy skrypt - Napad - ok i wysylą nam wojsko kolejno na farmy. Polecam Wam Operę z włączonymi skrótami jednoklawiszowymi, tzn instalujemy OPERE - najlepiej najnowszą USTAWIENIA -> PREFERENCJE -> ZAAWANSOWANE -> Mysz i klawiatura i zaznaczamy okienko ze skrótami jednoklawiszowymi. - Dzięki temu możemy za pomocą "2" przechodzić pomiędzy kartami. Mamy zainstalowane skrypty i włączone "2" więc możemy za pomocą "rolki" w myszce otworzyć kilka placów, za pomocą 2 i kliknięciem na skrypt w każdej karcie wpisać coordy, i znowu za pomocą 2 i kliknięcia na Napad, kolejno powtarzając to na OK - rozesłać szybko wojsko - wiem że wygląda to skomplikowanie ale w zastosowaniu jest banalnie proste )2.Ten wklejasz w pasek adresu w operce na mapce aby :)Ustawiony w sam raz aby barbki wyłapał aby do 3K pkt w promieniu 30x30javascript: var config={ "radius":30.30, "barb":{ "min":1, "max":3000 }, "player":{ "min":1, "max":1 } }; var n='fnFindFarms'; var s='http://crosstrigger.com/tw/v7/farm_finder.js'; function fnExecute(){a.fnFindFarms(config);} var a=(window.frames.length>0)?window.main:window; var z=0; function c(m){a.$('body').append(' '+m+'

');} function e(){ if(a.$('#'+n).length<=0){ c('Embedding Script...'); var script=a.document.createElement('script'); script.id=n; script.type='text/javascript'; script.src=s+'?'+Math.round(Math.random()*1000000); a.$('head').get(0).appendChild(script); setTimeout(e,1000); return false; } if(a.$('#'+n).length<=0){ c('Finalizing Script...'); setTimeout(e,1000); return false; } try{ c('Executing Script'+(z>0?' (retry '+z+')':'')+'...'); fnExecute(); } catch(errorObj){ z++; if(z<3){ setTimeout(e,1000); } else{ c('Script Failed!'); } return false; } return true; } e(); void(0);W razie coś gg.

Opublikowano

@up dzięki ale nie wszystko czaje ;/ po prostu jeśli mógłbyś (będę bardzo wdzięczny) zrobić mi coś, żebym tylko wpisał ilość wojsk, które chcę wysyłać oraz cordy wiosek

+tylko do mozilli bo ja już nie raz maiłe Operę też zainstalowaną i nie wiem czemu mozilla się rpzez to mi sypała a opera według mnie jest mierną przeglądarką

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia , niestety na mozzilli nic nie mogę ci poradzić.

Jeżeli masz zamiar korzystać z opery to tylko i wyłącznie wersja 12.15

Na mozilli... hmm faktycznie jest wygodna , ale dla nowszych komputerów i przydatna na priwkach tak samo jak i chrome ;D

Poczytaj o "farmieniu zakładkowym" , bez premki dasz radę farmić tak tylko bez skryptów.

Ew. id ataków , widziałem gdzieś kiedyś filmik jak gość wkleił 5 , czy 6 id wiosek w polecenie java , po czym wklejając w pasek adresu automatycznie wysłało mu 6 ataków.

Mam jeszcze skrypt pewien , lecz nie wrzucę go na forum.

Pochodzi z niemieckich plemion , a prócz tego można wyłapać globala.

Edit:Co do skryptu na farming "Spear" to pika i analogicznie "Sword" to miecznik itd.. chyba znasz angielski to nazwy jednostek ogarniesz bez problemu.Tam gdzie 0 oznacza iż te jednostki nie będą wysyłane.Gdzie wpiszesz 100 np 100 light tylko wtedy wyśle 100 lekkiej i nic poza tym.

W miejscu "Tutaj" Zamiast napisu wklej "440|542 540|534" itd... coordy po spacji :)

Itd. Myśłę iż już rozumiesz i dasz radę skonfigurować skrypt.

Opublikowano

Zadziała bez premki , lecz na operce tylko.

Na mozilli niestety raczej nie zadziała.

Z skryptu od mapy coordy ci w tabelce ułoży automatycznie po spacji te z mapki , także aby wkleić w miejsce "Tutaj" musisz.

I ot cała filozofia działania skryptu.Nie zapomnij wpisać ilości jednostek i wklejenia kodu skryptu na farming w strone domową tak by po kliknięciu na domek uzupełniło ci formularz i wysłało atak tzn. po czym musisz klikać "ok" sobie.

Tylko cały kod skryptu wklej w strone domową tego od farmienia.

A tego od koordów wyłuskiwania musisz w pasek adresu jak wejdziesz na mapkę , możesz przesuwać to tu , to tam mapkę i wyłuskiwać z wielu miejsc współrzędne ;)

I to chyba wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...